1 April | Emelie Bibezic

Emelie Bibezic

Annons

1 April

Vilken superbloggare jag är, uppdaten är på topp. Nää men känner inte för att sitta på datan så mycket under dagarna, de är ju så fiiiiiiint väder! Riktigt härligt lov. Inte hunnit göra så mycket. Ska ladda upp några bilder från helgen. Hoppas ni haft en bra påsk, och har ett bra lov. Ska sätta på en film med mamma och äta baguetter. Kommer inte kunna blogga imorgon, ska åka in till Lilljeholmen och shoppa med Yasmine, och innan de åker jag in till stan och lunchar med mammsen. Får se om jag kanske uppdaterar sen på kvällen. Annars får ni ha de så bra så länge, cao /E

IMG_4741

Fredag: Åt middag med mamma på nått thai ställe innan hon skjutsade mig till Mitcy där resten hade kommit

IMG_4742

Stannade inte så länge hos brollen, mamma och mormor kom och hämtade mig vid nio. Vi åkte in till stan för att titta på veckans svensk, satt i plubliken som riktiga seahorses.

IMG_4744

Lördag: En gosig bild på Elisa och hennes boy. Tog de lungt fram till sju då de här två pandorna kom och gjorde mig sällskap. Vi tog de bara lungt, tittade på film och spelade fifa.

Söndag: Vilken deggig dag, tog de bara lungt och gjorde absolut ingenting förutom att jag städade med mamma. Sen på kvällen åkte vi och hälsade på mormor.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx

stats