Tisdag | Emelie Bibezic

Emelie Bibezic

Annons

Tisdag

Aloj!

Har ni haft en strålande dag? För de har jag, eller njaa missade min sovmorgon! Hade helt totalt glömt bort att vi började 9.40 och inte 8.30, så jag satt där i korridåren helt ensam what to do liksom. Började första lektionen med engelska efter de hade vi so och då fick veta att vi har samhälle i np ushhh. Fick salladsbuffe till lunch och hade min np labb som gick bra! Efter de hade jag svenska som sista lektion. Tog bussen hem med mina amigos, svängde in till pressen ch köpte lite glass. Tog en mellis när jag kom hem och slutade plugga för ett tag sen. 

Ska snart ut och jogga, har match imorgon så kommer nog inte hinna blogga när jag kommer hem. Imorgon börjar jag 11 sköööönt! cao / E

Dagens:

IMG_4859

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx

stats